Είμαστε εδώ να σας υποστηρίξουμε

Καλωσήρθατε στην Ipso-care,
τη διαδικτυακή ψυχοκοινωνική
συμβουλευτική γραμμή βοήθειας

 • Τι κάνουμε

  Με την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας εισέρχεστε σε έναν ασφαλή χώρο όπου βρίσκονται οι αφοσιωμένοι σύμβουλοί μας και επαγγελματίες από διάφορες χώρες. Οι σύμβουλοί μας μπορούν νας σας υποστηρίξουν σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής σας για την επίτευξη της προσωπικής και κοινωνικής σας ευεξίας. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να επιλύσουν τα προβλήματα και τις διαμάχες τους, να αναπτύξουν και να διατηρήσουν λειτουργικές και υγιείς σχέσεις με τις οικογένειές τους, τους φίλους τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν και να είναι σε θέση να επηρεάσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τις δικές τους αξίες.
  Η Ipso-care προσφέρει προσωπικές, απόρρητες και προσανατολισμένες στο πελάτη συνεδρίες μέσω της πλατφόρμας μας με τη χρήση βίντεο.

  μάθετε περισσότερα

 • Ποιοι είμαστε

  Η Ipso είναι μία ανθρωπιστική οργάνωση με έδρα τη Γερμανία και είναι ενεργή στο χώρο της ψυχοκοινωνικής φροντίδας και του πολισμικού διαλόγου (www.ipsocontext.org και www.ipso-cc-afghanistan.org).

  Οι ψυχοκοινωνικοί σύμβουλοι της Ipso έχουν μεγάλη εμπειρία στην κατανόηση των ατομικών και συλλογικών καταστάσεων και των προσωπικών προβλημάτων των ατόμων. Οι σύμβουλοι μας υποστηρίζουν τους πελάτες τους να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και να διαχειριστούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στη ζωή τους.

  μάθετε περισσότερα

 • Aρχίστε τώραd

  Καλωσήρθατε, Welcome, Bienvenue, Willkomen, Salaam στην Ipso-care

  Είμαστε εδώ να σας υποστηρίξουμε H πόρτα είναι ανοιχτή, παρακαλώ περάστε!

  Μάθετε για τα τρία επίπεδα που περιλαμβάνει η συμβουλευτική διαδικασία.

  μάθετε περισσότερα

Εγγραφείτε τώρα και χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες της Ipso-care δωρεάν

είσοδος
ασφαλές δωμάτιο