Τι κάνουμε

Μερικές φορές νιώθουμε παγιδευμένοι, προβληματισμένοι και μπερδεμένοι.
Μερικές φορές δεν ξέρουμε τι να κάνουμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή μας.
Μερικές φορές χρειαζόμαστε κάποιον για να μιλήσουμε.

Κάποιον που να είναι εχέμυθος, που να εμπιστευόμαστε και να μας ακούει.
Κάποιον με τον οποίο να μπορούμε να δούμε μαζί όλες τις δύσκολες πλευρές στη ζωή μας.
Κάποιον που να έχει εμπειρία και να είναι επαγγελματίας.

Τραυματικές εμπειρίες, προσωπικές δυσκολίες, οικογενειακές συγκρούσεις, στρες, προβλήματα στον ύπνο και δύσκολες μεταβατικές περίοδοι ζωής μπορούν να μας απομονώσουν από τους άλλους ανθρώπους.

O διάλογος και η αυτοαντανάκλαση μας δίνουν κουράγιο και δύναμη και μας βοηθάνε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους που θα μας δώσουν λύσεις και θα μας βοηθήσουν να επανακτήσουμε τις δυνάμεις μας.

Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες Ipso-care σύμβουλοί μας είναι εδώ για εσάς.

Απλά εγγραφείτε και αρχίστε άμεσα.

Ipso care

Με την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας εισέρχεστε σε έναν ασφαλή χώρο όπου βρίσκονται οι αφοσιωμένοι σύμβουλοί μας και επαγγελματίες από διάφορες χώρες. Οι σύμβουλοί μας μπορούν νας σας υποστηρίξουν σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής σας για την επίτευξη της προσωπικής και κοινωνικής σας ευεξίας.

Ο στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να επιλύσουν τα προβλήματα και τις διαμάχες τους, να αναπτύξουν και να διατηρήσουν λειτουργικές και υγιείς σχέσεις με τις οικογένειές τους, τους φίλους τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν και να είναι σε θέση να επηρεάσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τις δικές τους αξίες.

Η συμβουλευτική προσέγγιση που ακολουθούμε προσανατολίζεται στην ενδυνάμωση των πόρων μας και στην επίλυση προβλημάτων και είναι υποστηρικτική, μη επικριτική και απολύτως απόρρητη.

Οι Ipso-care σύμβουλοι είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες που έχουν εποπτεία συνεχώς από έμπειρους ειδικούς στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Η Ipso-care προσφέρει προσωπικές, απόρρητες και προσανατολισμένες στο πελάτη συνεδρίες μέσω της πλατφόρμας μας με τη χρήση βίντεο.

Όραμα & Αποστολή

Όραμα:

Να παρέχουμε απόρρητες, αξιόπιστες και επαγγελματικές υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης, διαδικτυακά για όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας, θρησκευτικών πεποιθήσεων και οικονομικής κατάστασης .

Αποστολή:

Θέλουμε να συμβάλλουμε σε έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι είναι συνειδητοποιημένοι, δημιουργικοί, να αναλαμβάνουν ευθύνη για τον εαυτό τους και το περιβάλλον τους και είναι σε θέση να φτάσουν σε διάλογο που αφορά τους άλλους και τον κόσμο με πάθος, περιέργεια και ενθουσιασμό. Με την επαγγελματική και αφοσιωμένη ομάδα μας ενθαρρύνουμε την πολιτιστική έκφραση και τον προβληματισμό. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε.

Κατευθυντήριες αρχές

Ενθαρρύνουμε την ατομική και πολιτιστική έκφραση, την κουλτούρα, τον διάλογο και την αντανάκλαση προσωπικών και συλλογικών αξιών.

Η υπευθυνότητα, η διαφάνεια, η ελευθερία της έκφρασης, τα ίσα δικαιώματα, η ειρήνη και η συμφιλίωση σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο είναι οι κατευθυντήριες αρχές μας.